O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizira praktičnu radionicu za visoka učilišta na temu brendiranja visokih učilišta. Događanje će se održati u ponedjeljak 8. srpnja 2019. godine s početkom u 9.00 sati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Trg J.F. Kennedyja 6, Zagreb, dvorana 51).

Cilj je radionice potaknuti visoka učilišta da prepoznaju koje su im jake strane, kako ih povezati u cjelinu (brend) i učinkovito predstaviti s ciljem jačanja vidljivosti, povjerenja i privlačenja najboljih kandidata iz Hrvatske i inozemstva.

Radionicu vodi doc. dr. sc. Hrvoje Jakopović s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Prijaviti se možete do 4. srpnja 2019. godine na poveznici uz napomenu kako je broj mjesta ograničen. U slučaju velikog interesa, radionica će biti ponovno održana na jesen.

Brendiranje visokih učilišta letak

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.