O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
Europska komisija objavila je rezultate 2. poziva za projekte u sklopu programa Tempus IV. Ukupno je za financiranje odabrano 69 projekata, od čega u 6 projekta sudjeluju institucije iz Republike Hrvatske.

U pitanju su sljedeći projekti: Creation of the Third Cycle Studies – Doctoral Studies in Metrology, Improving Academia - Industry Links in Food Safety and Quality, Towards Equitable and Transparent Access to HE in Croatia, Education for Equal Opportunities at Croatian Universities, International joint Master degree in Plant Medicine, Modernising Teacher Education in a European Perspective. Agencija za znanost i visoko obrazovanje sudjelovat će kao partner na jednom od odabranih projekata, a među institucijama koje će provoditi projekte nalaze se sva hrvatska sveučilišta, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Studentski zbor i Institut za razvoj obrazovanja.  Popis svih odabranih projekata moguće je naći ovdje.

Datum objave: 2. studenoga 2009. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.