O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Središnji prijavni ured (SPU), Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) su u petak, 5. travnja 2019. godine, posjetili kolege iz mreže EMREX - Vera Mol iz Nizozemske, voditeljica inovacijskih projekata izvršne agencije nizozemske vlade ili The Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) te Matija Puzar iz Norveške, viši inženjer uprave za ICT i zajedničke usluge u visokom obrazovanju i istraživanju ili Direktoratet for IKT og fellestjenester i høyere utdanning og forskning (UNIT) zadužen za razvoj ELMO XML standarda razmjene.

Prilikom posjeta kolege su u kratkom osvrtu podijeliti svoje iskustva s mrežom EMREX, s kojim izazovima se susreću prilikom elektroničke razmjene studentskih ocjena te koji su im planovi u budućnosti u smislu unapređenja navedene usluge.

S obzirom da je Agencija za znanost i visoko obrazovanje krajem kolovoza 2018. godine pokrenula EMREX National Contact Point (NCP) i novu uslugu e-Razmjena studentskih ocjena dostupnu na portalu e-Građani, time se Hrvatska pridružila mreži EMREX-a, ovakav posjet bio je iznimno koristan zbog razmjene iskustva dobre prakse.

IMG 4106

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.