O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) u suradnji s Institutom Ruđer Bošković održala je 19. ožujka 2019. godine još jednu u nizu radionica za administratore sustava Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Radionica je primarno bila namijenjena administratorima CROSBI-ja s visokih učilišta koja prolaze postupak reakreditacije u drugoj polovici 2019. godine.

Paralelno s ovom radionicom održana je i zasebna radionica za administratore Baze podataka projektnih aktivnosti u znanosti i visokom obrazovanju RH. Institut Ruđer Bošković unaprijedio je Bazu u suradnji s AZVO-om kako bi se, među ostalim, u budućnosti omogućilo preuzimanje podataka iz Baze za potrebe vrednovanja visokih učilišta.

Program radionice-CROSBI

Program radionice Baza projekata

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.