O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Na Visokom učilištu Algebra, u utorak 5. ožujka 2019. godiine, održana je radionica pod nazivom Transforming Teaching in Higher Education za razvoj nastavnika u visokom obrazovanju, a koju su koju su vodili stručnjaci iz britanske organizacije Advance HE.  

Radionica je okupila predstavnike visokih učilišta - dekane, prodekane, voditelje odjela za osiguravanje kvalitete i osobe zadužene za razvoj nastavnih kadrova s ciljem poticanja promišljanja o aktivnostima koje će pridonijeti dodatnom razvoju kvalitetnog visokoškolskog obrazovanja na hrvatskim visokim učilištima. Sudionici radionice s voditeljima su razgovarali o promjenama kroz koje danas prolaze visoka učilišta, kako u smislu regulatornih promjena tako još više u smislu povećanih očekivanja koje društvo pred njih stavlja te specifičnost rada s novim generacijama studenata, o okviru profesionalnih standarda koji je osnova za razvoj nastavnog kadra i nastavne te zapošljivosti kao važnom elementu koji utječe na razvoj visokog obrazovanja.

transforming teaching1 transforming teaching2

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.