O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Radionica za potencijalne članove stručnih povjerenstava u postupcima reakreditacije visokih učilišta održana je u srijedu, 27. veljače 2019. godine u Zagrebu, u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Događanje je okupilo četrdesetak sudionika koji su imali prigodu upoznati se s osnovnim informacijama o reakreditaciji i temeljnim dokumentima, standardima za vrednovanje kvalitete veleučilišta i visokih škola, kao i s primjerima dobre prakse, odnosno iskustvima samih recenzenata koji su sudjelovali u postupcima reakreditacije. Svoja su iskustva iznijeli prof. dr. sc. Sandra Janković s Fakulteta za menadžment u hotelijerstvu i turizmu Sveučilišta u Rijeci i student Veleučilišta VERN Marko Dubroja.

Kroz rad u grupama, sudionici su, zajedno s predstavnicima AZVO-a, radili na primjerima standarda za vrednovanje kvalitete veleučilišta i visokih škola te na uzorcima samoanalize i završnih izvješća s provedenih vrednovanja.

Radionica 2019 1 Radionica 2019 2 Radionica 2019 3 Radionica 2019 4 Radionica 2019 5

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.