O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje sudjelovala je, u petak 22. veljače 2019. godine, na obilježavanju Dana inženjera Republike Hrvatske na Fakultetu kemijskoga inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Skup su zajednički organizirali Hrvatski inženjerski savez (HIS) i Akademija tehničkih znanosti Hrvatske (HATZ), uz podršku Fakulteta kemijskoga inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Događanje su otvorili dekan Fakulteta kemijskoga inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Tomislav Bolanča i predsjednica HIS-a prof. dr. sc. Vjere Krstelj, a sudionici su imali prilike čuti izlaganja  prof. dr. sc. Vladimira Adročeca, prof. dr. sc. Miljenka Šimprage, prorektora za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Bruna Zelića, predsjednika Vijeća tehničkoga područja Sveučilišta u Zagrebu i predsjedatelja Savjeta centara HATZ-a te g. Zdravka Jurčeca predsjednika Društva građevinskih inženjera Zagreba (DGIZ).

Skup se održava u spomen na dan kada je 1878. godine osnovana preteča Hrvatskoga inženjerskoga saveza – Klub inžinirah i arhitektah u Zagrebu.

20190222 124304

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.