O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje, prof. dr. sc. Jasmina Havranek, sudjelovala je 13. veljače 2019. na 2. Danu kvalitete Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na kojem je održala prezentaciju pod nazivom „UN ciljevi za održivi razvoj i uloga visokih učilišta“.

Tema Dana kvalitete Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta bila je osiguravanje kvalitete na studijskim programima koji se održavaju na engleskom jeziku, a svoja su iskustva podijelili predstavnici Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Veterinarskog fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Farmaceutsko-biokemijski fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a skup je pozdravio i rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damir Boras.

fbf

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.