O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO), prof. dr. sc. Jasmina Havranek sa suradnicima, susrela se s predstavnikom Organizacijskog odbora Međunarodnog pedagoškog foruma (International Pedagogical Forum - IPF 2019) g. Alexandrom Priyutovim u ponedjeljak 11. veljače 2019. godine u prostorima AZVO-a.

Forum će se održati u organizaciji Europskog instituta za razvoj obrazovanja (The European Institute of Education Development - EIED) iz Varšave u suradnji s Međunarodnim institutom za razvoj obrazovanja (International Institute of Education Development) iz Washingtona pa je tako i tema sastanka bila mogućnosti suradnje s AZVO-om kao i mogućnosti uključivanja hrvatskih nastavnika u rad Međunarodnog pedagoškog foruma. Događanje će se održati od 4. do 8. studenoga 2019. godine istovremeno u pet zemalja: Poljskoj (Varšava), Njemačkoj (Berlin), SAD-u (Washington), Finskoj (Helsinki) i Singapuru. Cilj je IPF-a 2019 stvoriti jedinstvenu platformu za razmjenu iskustava i postignuća u nastavnom radu s odgajateljima, inovatorima i drugim osobama uključenim u bilo koji oblik razvoja obrazovanja iz različitih područja i različitih obrazovnih razina. Očekuje se da će Forum okupiti oko 2000 nastavnika iz cijelog svijeta te će biti usmjeren na saznanja o inovativnim metodama poučavanja.

 

sastanak IPF sastanak IPF 2 sastanak IPF 3

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.