O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je u prosincu 2018. godine „Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja“.

Riječ je o analizi i prognozi potreba tržišta rada za pojedinim zvanjima provedenoj na osnovi statističkih podataka i relativnih  pokazatelja o zapošljavanju nezaposlenih osoba prema obrazovnom programu kojeg su završile, podataka o nedostatku radnika pojedinih zvanja dobivenih anketom poslodavaca, te kvalitativnih dojmova savjetnika stečenih iskustvom posredovanja pri zapošljavanju.

Dokument su izradili regionalni i područni uredi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, uz koordinaciju  Središnjeg ureda, a u cijelosti ga možete pročitati ovdje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.