O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s Agencijom za znanost i visoko obrazovanje i Sveučilištem u Rijeci održat  će u srijedu, 5. prosinca 2018. godine, regionalnu radionicu u Rijeci pod nazivom „Važnost karijernog savjetovanja u visokom obrazovanju: Kako odgovoriti na potrebe tržišta rada?“. Radionica će se održati u prostorijama Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci s početkom u 10:30 sati.

Na radionici će sudjelovati oko 60 sudionika, većinom karijernih savjetnika s visokih učilišta te članova Foruma za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere u Republici Hrvatskoj. Predavanja će održati prof. dr. sc. Rachel Mulvey sa Sveučilišta u Warwicku (Velika Britanija), te prof. dr. sc. Zoran Sušanj i Nikoleta Zubić sa Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Regionalna radionica se organizira u okviru ESF projekta „Unaprjeđenje sustava pružanja usluga cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijere jačanjem uloge Foruma za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere u Republici Hrvatskoj“ u cilju osnaživanja dionika sustava cjeloživotnog profesionalnog umjeravanja u Hrvatskoj.

Kick-off konferencija-550x250

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.