O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Sedmeročlano izaslanstvo crnogorske Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja (AKVO), predvođeno direktorom prof. dr. Srđom Popovićem, posjetilo je hrvatsku Agenciju za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) s ciljem prikupljanja iskustava o ustroju agencije za osiguravanje kvalitete i provođenju postupaka osiguravanja kvalitete u sustavu visokog obrazovanja, kao i ispunjavanju uvjeta za pristupanje međunarodnim udruženjima agencija za osiguravanje kvalitete.

Tijekom dvodnevnog posjeta djelatnici AZVO-a upoznali su kolege iz Crne Gore s procedurama, postupcima i metodologijom svih vrednovanja koje AZVO provodi i podijelili iskustva AZVO-a u pripremi i pristupanju međunarodnim udruženjima agencija za osiguravanje kvalitete, s naglaskom na članstvo u ENQA-i (European Association for Quality Assurance in Higher Education) i EQAR-u (European Quality Assurance Register for Higher Education).

 

Program studijskog posjeta

AKVO posjet

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.