O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

BIlten AZVO 2018 srpanjAgencija za znanost i visoko obrazovanje objavila je novo izdanje biltena u kojem donosi polugodišnji presjek aktivnosti i događanja.

Osim redovnih postupaka reakreditacije i pokusne provedbe vanjske provedbe, provedeno je i niz drugih aktivnosti, poput kampanje FAKSiranje,  kojom  AZVO želi dati svoj  doprinos unapređenju komunikacije i protoka informacija  unutar  obrazovnog  sustava  u Hrvatskoj te potaknuti i druge da krenu u tom smjeru.  Nadalje, provedeno je najveće do sad istraživanje na srednjoškolskoj populaciji kojim je prikupljeno niz podataka o informiranosti učenika te njihovim aspiracijama i viđenju budućnosti. U proteklom su razdoblju provedne i planirane aktivnosti u sklopu projekta SKAZVO i HRMinHEI čiji je nositelj Agencija, poput konferencija, radionica i seminara.

Elektronički bilten možete preuzeti na poveznici.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.