O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Ulazak u svijet visokog obrazovanja jedna je od najvažnijih prekretnica u životu mladih ljudi. Kako bi budućim studentima i njihovim roditeljima, ali i široj javnosti, pružila informacije o prijelazu u sustav visokog obrazovanja, vrstama visokih učilišta i studijskih programa te važnosti akreditacije i izbora kvalitetnih studijskih programa, Agencija za znanost i visoko obrazovanje izradila je promotivni video spot dostupan na poveznici.

Za Agenciju za znanost i visoko obrazovanje, video je izradila Televizija Student s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, a sudjelovali su učenici XV. gimnazije iz Zagreba.

Zahvaljujemo profesorici Ljiljani Crnković, ravnateljici XV. gimnazije iz Zagreba, na pomoći u organizaciji; učenicima: Meliti Mukavec, Leonu Zrniću i Karlu Tikvickom na sudjelovanju;  Dejanu Oblaku i Mateju Đuzelu s Televizije Student na snimanju i montaži.

faksiranje

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.