O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje objavila je Godišnje izvješće za 2017. godinu i Plan aktivnosti za 2018. godinu.

Tijekom 2017. godine provedene su brojne aktivnosti i ostvareni vrijedni rezultati: obnovljeno je članstvo u krovnim europskim udruženjima za osiguravanje kvalitete - Europskom registru agencija za osiguravanje kvalitete (EQAR) i Europskoj udruzi za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju (ENQA). Nadalje, prvi je ciklus reakreditacije zaokružen izdavanjem publikacije Analiza petogodišnjeg ciklusa reakreditacije (2010. – 2015.) koja sadrži mnoštvo vrijednih podataka o hrvatskim visokim učilištima i njihovoj djelatnosti. Započeta je i pokusna provedba reakreditacije prema unaprijeđenom modelu i kriterijima, a u skladu s planovima, provodila se i reakreditacija doktorskih studija.

Agencija je krajem prošle godine primila napredni MAMFORCE standard za provođenje rodnih i obiteljskih politika te, po drugi put, Povelju za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete Hrvatskog društva za kvalitetu.

Cjelokupan pregled aktivnosti i planova za iduću godinu dostupan je na poveznici.

godišnje2018

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.