O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje objavila je dvojezičnu publikaciju pod nazivom „Visoko obrazovanje u Republici Hrvatskoj: Vodič za članove stručnih povjerenstava u postupcima vrednovanja visokih učilišta i znanstvenih organizacija“.

Publikacija, koja sadrži korisne informacije o sustavu znanosti i visokog obrazovanja, nastala je prvenstveno iz potrebe da se stranim i domaćim članovima stručnih povjerenstava, koji sudjeluju u postupcima vrednovanja koje provodi AZVO, pruži uvid u sustav hrvatskoga visokog obrazovanja i znanosti i njegove posebnosti. No, vjerujemo da će ovakav pregled biti koristan i drugim dionicima.

Publikacija je financirana sredstvima iz projekta Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenja kvalitete visokog obrazovanja (SKAZVO) , kojeg sufinancira Europska unija u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskoga socijalnog fonda.

Publikaciju možete pročitati ovdje.

vurh

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.