O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Seminar za agencije koje su nedavno prošle postupak vanjskog vrednovanja održan je u Haagu 12. i 13. listopada 2017. godine u organizaciji Europske udruge za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju (ENQA). Seminar je održan u cilju razmjene iskustava s provedenih vrednovanja, izazova u provođenju preporuka i prepoznavanja dobre prakse. Đurđica Dragojević, predstavnica Agencije za znanost i visoko obrazovanje, predstavila je sudionicima iskustva AZVO-a u izradi akcijskog plana, u skladu s preporukama proizišlima iz postupka vrednovanja.

Sudionici su imali priliku razmijeniti informacije o pripremi i provođenju vrednovanja te primjeni izmijenjenih i dopunjenih Standarda i smjernica za osiguravanje kvalitete na Europskom prostoru visokog obrazovanja (ESG).

Prezentacije možete preuzeti na poveznici.

enqa seminar 4 enqa seminar 3 enqa seminar

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.