O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U ponedjeljak, 16. listopada 2017. godine predstavnici kanadske agencije Postsecondary Education Quality Assessment Board (PEQAB) Mary Catharine Lennon i Jason Yeung posjetili su Agenciju za znanost i visoko znanosti (AZVO).

Tom je prigodom održan sastanak s ravnateljicom prof. dr. sc. Jasminom Havranek i predstavnicima AZVO-a te je kanadskim kolegama predstavljen sustav visokog obrazovanja Republike Hrvatske, Hrvatski kvalifikacijski okvir, kao i brojne aktivnosti AZVO-a.

U Hrvatskoj će predstavnici kanadske agencije PEQAB boraviti od 16. do 21. listopada i tijekom svog boravka sastat će se s predstavnicima Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Dubrovniku, kao i s predstavnicima Ministarstva znanosti i obrazovanja, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Otvorenog učilišta Algebra, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu. Sudjelovat će i na radionici koju AZVO organizira s Europskim konzorcijem za akreditaciju u visokom obrazovanju (ECA) u Dubrovniku 20. i 21. listopada.

1610172 1610171

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.