O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agenciju za znanost i visoko obrazovanje (AZVO), od 16. do 19. listopada 2017. godine posjetit će dr. sc. Mary Catharine Lennon i g. Jason Yeung, predstavnici kanadske agencije za osiguravanje kvalitete PEQAB (The Postsecondary Education Quality Assessment Board). Djelatnike AZVO-a upoznat će sa svojim radom i sustavom osiguravanja kvalitete visokog obrazovanja pokrajine Ontario, dok će AZVO predstaviti svoje postupke vrednovanja i druge aktivnosti, poput projekta Modernizacija visokih učilišta putem unapređenja funkcije upravljanja ljudskim potencijalima – HRMinHEI.

Tijekom studijskog posjeta Hrvatskoj, predstavnici PEQAB-a posjetit će i nekoliko visokih učilišta te će sudjelovati na seminaru Europskog konzorcija za akreditaciju u visokom obrazovanju – ECA koji će se održati na Sveučilištu u Dubrovniku, 20. i 21. listopada 2017. godine, u organizaciji AZVO-a.

Podsjećamo, posjet predstavnika kanadskog PEQAB-a nastavak je suradnje uspostavljene tijekom studijskog posjeta predstavnica AZVO-a ovoj agenciji.

peqab

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.