O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje prof. dr. sc. Jasmina Havranek održala je predavanje o rukovođenju visokim učilištima na konferenciji Word Education Day. Konferencija se održavala u kineskom gradu Dalianu od 27. do 29. rujna 2017. godine.

Konferencija okuplja istraživače, nastavnike, kreatore javnih politika i sve zainteresirane za područje obrazovanja te promovira suradnju u području obrazovanja među različitim visokim učilištima, institucijama i udruženjima iz cijelog svijeta.

Ovogodišnja je tema Baština, inovacije, suradnja i razvoj, u okviru koje se održava niz foruma, radionica i predavanja koji će sudionicima omogućiti sveobuhvatno razumijevanje kulture obrazovanja i pedagogije u svijetu.

prof. dr. sc. Havranek - world education day

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.