O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje partner je projekta pod nazivom Database of External Quality Assurance Reports (DEQAR), čiji je nositelj Europski registar agencija za osiguravanje kvalitete (European Quality Assurance Register for Higher Education - EQAR).

DEQAR je dvogodišnji projekt, u trajanju od studenog 2017. godine do 31. listopada  2019. godine, a koji predviđa izradu europske baze s podacima o ishodima vrednovanja visokih učilišta. Cilj je projekta osiguravanje lakšeg pristupa izvještajima i odlukama proizašlima iz vrednovanja visokih učilišta koja provode agencije članice EQAR-a, čime će se povećati transparentnost u postupcima osiguravanja kvalitete visokog obrazovanja u europskom prostoru. Projekt će bit financiran sredstvima iz europskog programa Erasmus +.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje je registrirana pri EQAR-u od 25. studenoga 2011. godine, a odlukom Vijeća EQAR-a 20. lipnja 2017. godine joj je obnovljeno članstvo. 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.