O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje potpisala je u srpnju 2017. godine sporazum o suradnji s Ruskim Registrom, udruženjem koje pruža usluge certificiranja, ekspertize i ocjene sukladnosti različitih aspekata povezanih s upravljanjem, proizvodima i osobljem.

Agencija će s Ruskim registrom surađivati u području neovisne akreditacije u visokom obrazovanju, razmjeni informacija o kvaliteti inozemnih visokoškolskih institucija i studijskih programa, razmjeni iskustava i dobre prakse u provođenju postupaka vanjskog osigurvanja kvalitete u visokom obrazovanju, promicanju suradnje razmjenom stručnjaka, poticanju suradnje u smislu organizacije seminara, konferencija, okruglih stolova s ​​ciljem poboljšanja sustava osiguravanja kvalitete te drugim aktivnostima.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.