O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
Predstavnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje posjetile su finske institucije koje djeluju u sustavu visokog obrazovanja, Finnish Higher Education Evaluation Council (FINHEEC), European Association for Quality Assurance in Higher Educationa (ENQA) te University of Helsinki i Laurea University of Applied Sciences.

Posjet FINHEEC-u, neovisnom stručnom tijelu koje pomaže visokim učilištima i Ministarstvu obrazovanja oko svih pitanja vezanih za vrednovanje u području visokog obrazovanja te ENQA-i koja je zadužena za promociju osiguranja kvalitete te općenito širenje kulture kvalitete u visokom obrazovanju, ocijenjen je kao izuzetno koristan za Agenciju za znanost i visoko obrazovanja, osobito u trenutku kada se kreće s postupcima akreditacije visokih učilišta u RH te pilot projektima audita-a na nekim od hrvatskih sveučilišta.


Dodatne informacije:
Kratko izvješće sa studijskog putovanja u Finsku
Prezentacije predstavnika FINHEEC-a


Datum objave: 24. rujna 2007. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.