O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
Na  Universita Politecnica de Catalunya (UPC) u Barceloni je 10. i 11. prosinca 2007. godine održana ECA dissemination conference: “The benefits of mutual recognition of accreditation and quality assurance decisions” na kojoj su sudjelovali i predstavnici Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Konferencija, koju je organizirao Europski konzorcij za akreditaciju (European Consortium for Accreditation – ECA), za cilj je imala na jednom mjestu okupiti predstavnike državnih i javnih institucija, studente, tijela nadležna za priznavanje kvalifikacija, poslodavce te europske i svjetske agencije zadužene za osiguranje kvalitete u visokom obrazovanju, kako bi raspravili o korisnosti uzajamnog priznavanja odluka o akreditaciji unutar Europskog prostora visokog obrazovanja (European Higher Education Area – EHEA).

Tijekom konferencije, ECA članice potpisale su dvanaest bilateralnih sporazuma o uzajmnom priznavanju odluka o akreditaciji te četiri pisma namjere
(http://www.ecaconsortium.net/index.php?section=content&id=1)

Detaljne informacije o ECA konferenciji dostupne su na:
http://www.ecaconsortium.net/conference/documents.php

Datum objave: 17. prosinca 2007. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.