O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za obrazovno reformske inicijative za jugoistočnu Europu u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i Agencijom za znanost i  visoko obrazovanje, 28. i 29. lipnja 2007. godine u prostoru Fakulteta strojarstva i brodogradnje, organizira regionalni Okrugli stol na temu: Akreditacije u visokom obrazovanju jugoistočne Europe.

Okrugli stol okupiti će predstavnike nacionalnih tijela odgovornih za akreditaciju u visokom obrazovanju i predstavnike studenata i to iz slijedećih zemalja: Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Francuske, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Moldove, Norveške, Republike Srpske, Rumunjske, Slovenije, Srbije.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.