O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
jabuka.pngDana 18. travnja 2007. godine Agencija za znanost i visoko obrazovanje predstavila je svoj novi vizualni identitet koji je vidljiv na internet stranicama Agencije te svim dokumentima koje Agencija izdaje.

Svjesna da vizulani identitet neke institucije predstavlja lice poslovanja i ono što stvara prvi dojam koji institucija ostavlja na potencijalne partnere i korisnike te da profesionalno oblikovan logotip uspostavlja originalni poslovni identitet kazujući što pojedina institucija predstavlja u svijetu informacija i simbola, Agencija se odlučila za svježi, inspirativni, atraktivno dizajniran logotip za koji se nada da će donijeti novi zamah  poslu i uspjehu Agencije.
Novi logotip Agencije tvore dva motiva – jabuka, koja predstavlja voće s drveta spoznaje (prema starozavjetnoj priči o izlasku iz raja) i crveni kvadrat koji označava Agenciju kao hrvatski proizvod. Zagrižena jabuka predstavlja simbol želje, potrebe i gladi za znanjem.

Datum objave: 18. travnja 2007.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.