O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
Predstavnici Agencije za znanost i visoko obrazovanje u okviru Tempus projekta „Enhancing Mobility of the Croatian Academic Community (MOBIL)“ posjetili su periodu od 5. do 8. rujna 2007. godine nekoliko visokoobrazovnih institucija u Švedskoj kao primjer dobre prakse u provođenju Erasmus programa i razmjene studenata (Mälardalen University- Västerås; International Programme Office,
The Royal Institute of Technology, Stockholm University - Stockholm).

Studijski posjet organizirao je International Programme Office for Education and Training (Sweden) kao jedan od EU partnera u projektu zajedno s Institutom za razvoj obrazovanja (koordinator projekta).
Dodatne informacije o projektu kao i izvješće s ovog puta možete pronaći na službenim stranicama projekta http://www.iro.hr/hr/o-nama/financiranje/popis-donatora-i-projekata/view-project-87/ .

Datum objave: 12.rujna 2007.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.