O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
Predstavnice Nacionalnog ENIC/NARIC ureda, Katarina Šimić i Marina Cvitanušić, sudjelovale su, u razdoblju od 25-29. studenog 2007. godine u Semmeringu, Republika Austrija, na uvodnom sastanku ENIC/NARIC ureda CEEPUS zemalja, a u svrhu izrade zajedničkog dokumenta koji bi objedinio različita iskustva u implementaciji načela Lisabonske konvencije zemalja potpisnica.

Prijedlog za sastavljanje radne grupe došao je od austrijskog ENIC/NARIC ureda. Na sastanku u Semmeringu su sudjelovali, osim predstavnica hrvatskog ENIC/NARIC ureda,  predstavnici mađarskog, austrijskog, poljskog i rumunjskog ENIC/NARIC ureda. Tijekom zajedničkih radnih sastanak donesen je prijedlog izgleda dokumenta s temama koje bi trebale biti obrađene od strane svake od prisutnih zemalja, a odnose se na implementaciju načela Lisabonske konvencije u svakoj od tih zemalja. Konačan dokument bi se predstavio u vidu projekta za čiju publikaciju bi se zatražila financijska podrška Europske komisije.

Darum objave: 21. prosinca 2007. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.