O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

komentari_institucija

Poštovani,

Vaše visoko učilište trenutačno prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. Vaše će visoko učilište posjetiti stručno povjerenstvo. Obavezan su dio protokola posjeta sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja, studentima te obilazak visokog učilišta.

Molimo Vas da u svrhu što objektivnijeg sagledavanja Vašega visokog učilišta napišete svoj komentar o tome na što bi stručno povjerenstvo trebalo obratiti pozornost prilikom posjeta. Isto tako, želite li pohvaliti rad visokog učilišta ili njegovih djelatnika, slobodno iznesite svoje mišljenje.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu svoje komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Vašega visokog učilišta.

Detaljnije informacije o samom postupku reakreditacije koju provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje nalaze se na sljedećoj poveznici.

Za popunjavanje ovog upitnika potrebno je par minuta vašeg vremena. 

Zahvaljujemo Vam na suradnji.


Legenda:
1 – nimalo se ne slažem
2 – ne slažem se
3 – niti se slažem niti se ne slažem
4 – slažem se
5 – u potpunosti se slažem

* Obvezna pitanja

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.