O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Obavijesti

Matično povjerenstvo za područje društvenih znanosti održati će sjednicu u ponedjeljak, 16. rujna 2019. godine.


Matično povjerenstvo za područje biotehničkih znanosti održati će sjednicu u ponedjeljak, 23. rujna 2019. godine.


Matično povjerenstvo za područje humanističkih znanosti održati će sjednicu u srijedu, 25. rujna 2019. godine.


Vijeće veleučilišta i visokih škola jedan je od partnera u međunarodnom konzorciju okupljenom u provedbi projekta kojem je cilj jačanje stručnog visokog obrazovanja u zemljama partnera.

Projekt je započeo u listopadu 2015. godine i trajat će tri godine. Financiran je u sklopu ERASMUS+ K2 programa. Detalji i tijek projekta dostupni su na stranici: https://procsee.eu/ 


U organizaciji Hrvatske stručne skupine za Bolonjski proces i Agencije za mobilnost i programe Europske unije,10. prosinca 2012. održan je okrugli stol pod nazivom „Institucije i financije visokog obrazovanja i znanstvene djelatnosti: stanje, mogućnosti, prijedlozi, izgledi“. Kratak sažetak okruglog stola možete vidjeti ovdje


EURASHE dokument, predstavljen na Bolonjskoj Ministarskoj konferenciji u Budimpešti i Beču 11.-12. ožujka 2010. godine

Eurashe's 10 obveza

10 Commitments


Prezentacije sa seminara "Učinkovitost unutarnjeg sustava osiguravanja kvalitete na veleučilištima i visokim školama" održanog 14. rujna 2010. godine. možete naći ovdje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.