O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu obilježava Dan Fakulteta i 102. obljetnicu rada povodom čega će se, u utorak, 17. prosinca 2019. godine, na MEF-u održati svečana sjednica Fakultetskog vijeća.

U okviru svečane proslave, dodijelit će se i nagrada Medicina, u znak priznanja i zahvalnosti za promicanje načela humanosti i etičnosti u skrbi za teško bolesne ljude. Ovogodišnji laureat je akademik Ivica Kostović. Ujedno, prvi će se put dodijeliti i “Nagrada za posebno postignuće u medicinskoj struci i znanosti”. Ovogodišnji, ujedno i prvi laureati su specijalisti i zdravstveni radnici Kliničkog bolničkog centra Zagreb koji su sudjelovali u kirurškom zahvatu razdvajanja sijamskih blizanaca.

o-nama-zgrada-medicinskog-fakulteta

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.