O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Već treću godinu Sveučilište u Zagrebu obilježilo je Dan kvalitete. Događanje je održano u petak, 29. studenoga 2019. godine na Sveučilištu u Zagrebu pod nazivom "Međunarodna akreditacija - dodana vrijednost".

Cilj trećega Sveučilišnoga dana kvalitete bio je osvijetliti prilike i ukazati na izazove međunarodne akreditacije te okupiti sastavnice zagrebačkoga Sveučilišta s ciljem konstruktivne rasprave, povezivanja i suradnje.

Događanje je otvorila prof. dr. sc. Jasmina Havranek, a predavanje je održala mr. sc. Sandra Bezjak, pomoćnica ravnateljice Agencije za znanost i visoko obrazovanje, dok su predstavnici Građevinskoga, Veterinarskoga i Ekonomskoga fakulteta govorili o svojem iskustvu i značaju dobivene međunarodne akreditacije.

dankvaliete2019

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.