O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, od 21. do 25. listopada 2019. godine, održava se Tjedan karijera čija je svrha omogućiti studentima kontakt s potencijalnim poslodavcima kako bi iz prve ruke dobili informacije o poslovnim mogućnostima i trendovima u poslovnom okruženju.

Partneri iz svijeta gospodarstva kroz razne interaktivne sadržaje predstavit će studentima aktivnosti, prenijeti im svoje znanje te ih informirati o prilikama koje im se nude za vrijeme i po završetku studiranja.

Dio popratnog programa su i radionice  i predavanja kroz koja će biti predstavljeni studentski poslovi, stručne prakse i stipendije koje nude studentima.

Posljednji dan Tjedna karijera rezerviran je za one koji tek razmišljaju o studentskom životu – maturantima. Fakultet je za njih osmislio poseban program kojim će im pokazati koje im se sve mogućnosti nude studiranjem na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i  zabavno – edukativan kviz te predavanje „Pametno bankarstvo za mlade“.

Sudjelovanje na Tjednu karijera EFRI besplatno je za sve zainteresirane građane uz prethodnu prijavu na određene aktivnosti popratnog programa radi ograničenog broja mjesta i to putem online obrasca na mrežnim stranicama www.efri.uniri.hr.

Program

Tjedan Karijera EFRI Alen Host dekan

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.