O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija – FERIT Osijek poziva posjetitelje na „3. LABUS sajam na FERIT-u Osijek“  koji će se održati 17. i 18. rujna 2019. godine od 10 do 18 sati na FERIT-u Osijek u Kampusu.

LABUS sajam namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima, ali i djeci vrtićkog uzrasta te ostalim zainteresiranim građanima.

Na LABUS sajmu posjetitelje očekujepreko trideset prezentacija trenutne ponude FERIT-ovih LABUS aktivnosti/radionica (http://labus.ferit.hr/), prezentacija praktičnih studentskih radova koje su oni izradili u okviru završnih i diplomskih radova te programa Pro Student, kao i još niz drugih prezentacija.

U okviru LABUS sajma priređeno je i niz specijaliziranih radionica kako iz temeljnih  (matematika, fizika) tako i iz primijenjenih inženjerskih područja elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija na kojima posjetitelji, svih dobnih skupina, mogu sudjelovati samo uz prethodnu prijavu.

Više informacija potražite na sljedećem linku: http://labus.ferit.hr/labus-sajam

Labus letak

 

pozivnica-labus-2019-03

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.