O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, uz podršku Gospodarskog lista, u petak 10. svibnja 2019. godine održan je okrugli stol „Budućnost i važnost obrazovanja u poljoprivredi“ s ciljem intenziviranja rasprave o tome kako promijeniti negativnu sliku o poljoprivredi u Hrvatskoj te kako potaknuti mlade na obrazovanje u srednjim poljoprivrednim školama i visokim učilištima u području poljoprivrede.

Uz domaćine, Agronomski fakultet, na tribini je sudjelovala zamjenica ravnatelja Agencije za znanost i visoko obrazovanje dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković te predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva poljoprivrede, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta J.J. Strossmayera iz Osijeka, Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, Poljoprivredne škole Zagreb, Osnovne škole „Milka Trnina“ Križ, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Akademije poljoprivrednih znanosti, Hrvatskog agronomskog društva, Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika, kao i predstavnici Udruga poljoprivrednika, studenti, đaci i drugi.

20190510 111828

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.