O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Od 15. do 17. svibnja 2019. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu održat će se višednevni događaj posvećen međunarodnoj i projektnoj suradnji te umrežavanju pod nazivom "FOI international days 2019".

U sklopu trodnevnog programa bit će održane radionice, neformalno druženje za studente, predavanja, posjet Tehnološkom parku Varaždin i drugo.

Glavni dan događanja je 16. svibnja kada će biti održan tradicionalni 12. dan međunarodne suradnje koji čini nekoliko temaskih cjelina:

- pozvana predavanja: strategija internacionalizacije visokog učilišta - usporedba Hrvatske i Francuske; izvođenje združenih studija na Sveučilištu u Pečuhu u Mađarskoj; studijski programi i prilike za međunarodne studente na Sveučilištu L'Aquilla u Italiji

- panel rasprava pod nazivom "Inovativni pristupi poučavanju u međunarodnoj učionici" („Innovative educational approaches in the international classrooms”)

- razmjena iskustava i mogućnosti akademske, istraživačke i projektne suradnje sa zemljama izvan Europe.

Više informacija potražite ovdje.

 

foi international days - produzeno

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.