O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Dan otvorenih vrata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se  u subotu 13. travnja 2019.godine od 9.00 do 15.00 sati  u organizaciji Medicinskog fakulteta, Studentskog zbora te studentskih udruga osnovanih pri Medicinskom fakultetu.

Manifestacija je namijenjena prvenstveno srednjoškolcima, potencijalnim studentima medicine, njihovim roditeljima i svim ostalim zainteresiranima koji se žele pobliže upoznati s Medicinskim fakultetom i svim znanstveno, nastavnim i istraživačkim aktivnostima koje se na njemu provode. Između ostalog biti će govora o upisu, nastavnom programu i uvjetima studiranja, a odgovore na sva pitanja moći će se potražiti u razgovoru sa studentima i profesorima Fakulteta.

Predviđen je i organizirani obilazak Fakulteta e predstavljanje studentskih udruga koje su dio studentskog života i služe kao mjesta učenja, zabave i izvannastavnih aktivnosti.

Raspored

09:00 – 09:15 okupljanje posjetitelja u predvorju glavne zgrade Dekanata, Šalata 3

09:15 – 12:00 obilazak Katedri, Zavoda i studentskih prostora uz voditelja

12:00 – 12:10 Lege Artis (zbor studenata Medicinskog fakulteta)
12:10 – 13:30 predstavljanje Medicinskog fakulteta, pitanja zainteresiranih
– prof. dr. sc. Marijan Klarica, dekan Medicinskog fakulteta
– prof. dr. sc.Jasna Lovrić, predsjednica Povjerenstva za upis

13:30 – 13:40 okupljanje posjetitelja u predvorju glavne zgrade Dekanata, Šalata 3
13:40 – 15:00 obilazak katedri, zavoda i studentskih prostora uz voditelja

medicinski-fakultet-sveučilišta-u-zagrebu

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.