O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu prvi put organizira Dan karijera, koji će se pod nazivom WorkIn' Science – WISe, održati u srijedu 7.  studenoga 2018. od 10 do 18 sati, u zgradi Kemijskoga odsjeka PMF-a, Horvatovac 102a, Zagreb.

Prvi Dan karijera Prirodoslovno-matematičkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu zajednički organiziraju motivirani studenti svih sedam odsjeka PMF-a i njihovi profesori i asistenti. WISe studentima PMF-a, kojih je gotovo 5000, omogućuje neposrednu komunikaciju s potencijalnim poslodavcima te dobivanje uvida u široki spektar poslova na kojima tijekom i nakon završetka studija mogu raditi biolozi, fizičari, geofizičari, geografi, geolozi, kemičari i matematičari.

Očekuje se da će da će na ovom događanju sudjelovati više od 400 studenata PMF-a, 50 tvrtki te više od 30 uspješnih bivših studenata

wise2018

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.