O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (FERIT) organizator je i domaćin 3. međunarodne IEEE konferencije Smart Systems and Technologies (SST 2018) koje će se održati  u Osijeku (Hotel Osijek) 11. i 12. listopada 2018. godine.

Cilj je ovog dvodnevnog događanja istraživačima i stručnjacima omogućiti platformu za razvoj i širenje znanstvenih i stručnih spoznaja iz područja pametnih sustava i tehnologija, u prvom redu, u području elektrotehnike, računarstva, komunikacijskih tehnologija, automatike, robotike, ali i svih drugih interdisciplinarnih područja i primjena. Uz FERIT, suorganizatori konferencije su Fakultet elektrotehnike i računarstva Zagreb (FER) i Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu.

U okviru konferencije SST 2018, u petak, 12. listopada 2018., od 10:30 do 12:00 sati održat će se i okrugli stol"Pametna energija u ruralnim područjima/Smart Energy in Rural Areas"

Detaljan program konferencije dostupan je na poveznici.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.