O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Panel rasprava pod nazivom  Umjetna inteligencija – gdje su granice? Izazovi primjene umjetne inteligencije u poslovanjuodržat će seu ponedjeljak, 1. listopada 2018. godine, u 13 sati u dvorani Aneks na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Gosti na panel raspravi su

profesor Dmitry Tolmachevs Ural Federal University (Ekaterinburg, Rusija) te profesor Nedeljko Štefanić s Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Zagrebu.

Riječ je o temi koja posljednjih desetak godina dobiva sve veću važnost jer s napretkom tehnologije i znanosti ona postaje dio naše stvarnosti. Umjetna inteligencija ili mlada računalna znanost bavi se razvojem sposobnosti računalnih sustava da obavljaju zadaće za koje je potreban neki oblik inteligencije, odnosno prilagodljivo ponašanje.

Sudjelovanje na panel raspravi je besplatno za sve zainteresirane građane uz prethodnu prijavu na mrežnim stranicama Fakulteta.

Više informacija

2018-9-27 umjetna inteligencija  gdje su granice izazovi pr

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.