O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Tribina pod nazivom "Suradnja sveučilišta i gospodarstva - primjer dobre prakse: tvrtka Tehnix d. o. o.", održat će se u srijedu 11. travnja 2018. u 11 sati u auli Sveučilišta u Zagrebu.

Tribinu zajednički organiziraju Sveučilište u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti (HAZU) te partnerom Akademijom tehničkih znanosti Hrvatske s ciljem predstavljanja inovativnih projekata i primjera uspješne suradnje Sveučilišta i njegovih sastavnica s gospodarstvom. Suorganizator tribine je Vijeće za tehnološki razvoj HAZU-a.

Na tribini će biti predstavljena uspješna suradnja između Sveučilišta u Zagrebu i eko-tvrtke na području gospodarenja miješanim komunalnim otpadom i zaštiti voda.
Program i detaljnije informacije dostupni su na poveznici.
unizg

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.