O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u petak, 13. travnja 2018. godine održava se manifestacija Dan i noć na PMF-u s ciljem popularizacije znanosti i približavanja prirodoslovlja i prirodne struke široj javnosti.

Manifestacija traje od 10 do 23 sata u svim prostorima PMF-a, a za posjetitelje će biti organizirano više od 150 popularizacijskih predavanja, interaktivnih radionica, izložbi, vođenih obilazaka i sl. Organizirano je sedam događanja: Noć biologije, Fizika danas, Otvoreni dan kemije, Otvoreni dan geologije, Geofizika uživo, Otvoreni dan geografije i Otvoreni dan matematike.

Očekuje se oko 15 000 posjetitelja kojima će više od 1000 studenata, nastavnika i djelatnika PMF-a na pristupačan i zanimljiv način prezentirati prirodne znanosti.

dan i noć na PMFu

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.