O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Katedra za marketing i Centar za karijere Ekonomskog fakultet Sveučilišta u Rijeci organiziraju  događanje pod nazivom „Future ft. Marketing“ koje će se održati u četvrtak, 15.03.2018. godinena Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Događanje ima za cilj ostvariti interakciju poslovnih subjekata, studenata i fakulteta, a predviđeno je kroz tri aktivnosti:

  • Panel raspravu „Kad narastem bit ću …“   u kojoj su panelisti osobe koje su završile Ekonomski fakultet u Rijeci te su kroz godine radnog iskustva izgradili zanimljive marketinške karijere, među kojima suNestle Adriatic, Grad Rijeka, JGL, Solana Nin, Kaltenberg Adria, HNK Rijeka, Rijeka sport, Brigada i brojni drugi
  • Prezentaciju projekata Katedre za marketing „Tko radi, ne boji se gladi“koje su izradili studenti na kolegijima Katedre za marketing tijekom kojih su u suradnji s poslovnim subjektima stjecali praktična marketinška znanja, vještine i kompetencije
  • Poster druženje „Sve ćemo se dogovoriti na kavi“ .

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.