O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Na međunarodnoj izložbi inovacija IENA 2017. koja je u Nürnbergu u Njemačkoj održana od 2. do 5. studenoga 2017. godine, sastavnice Sveučilišta u Zagrebu osvojile su dvije zlatne medalje i nagradu Kineske asocijacije inovatora.

Na ovogodišnjoj izložbi iENA sudjelovale su tri sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – Fakultet elektrotehnike i računarstva s dvjema inovacijama te Fakultet prometnih znanosti i Grafički fakultet, svaki s po jednom inovacijom.

Tijekom četiri dana trajanja izložbe iENA 2017 predstavljeno je više od 800 inovacija iz 31 zemlje svijeta. Riječ je o izložbi koja već dugi niz godina nosi titulu jedne od najznačajnijih izložbi inovacija u Europi i šire.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.