O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

U srijedu 18. listopada 2017. u auli Sveučilišta u Zagrebu održana je tribina pod nazivom „Urbane revitalizacije – potreba ili prilika“.

Na tribini koja je bila podijeljena u nekoliko tematskih cjelina – uvodna izlaganja, panel-rasprava i stručna radionica, sudionici su raspravljali o različitim pogledima na proces urbane regeneracije u hrvatskim gradovima te potrebama i vizijama razvoja urbanizma.

Tribinu su zajednički organizirali Sveučilište u Zagrebu i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, partneri Udruga inovatora Hrvatske i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj te suorganizatori Hrvatski klaster kreativnih i kulturnih industrija i Veleposlanstvo Republike Francuske u Republici Hrvatskoj.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.