O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Na Tehničkom fakultetu Sveučilišta Rijeci, u petak, 6. listopada 2017. godine, svečano je otvoren 3DEXPERIENCE STEM Lab-a, opremljen najmodernijom tehnologijom za konstruiranje te je prezentiran i cijeli niz mogućnosti nove 3DEXPERIENCE platforme u integraciji s računalnom opremom (virtualna stvarnost, rješenje Marine&Offshore namijenjeno brodogradnji). Cilj ovog projekta je privući studente da prošire svoja znanja kako bi postali konkurentniji na tržištu rada. 

Kroz partnersku suradnju s tvrtkama AITAC i CADCAM Grupom, Tehničkom se fakultetu, na razdoblje od deset godina, osiguravaju akademske licence 3DEXPERIENCE platforme za konstruiranje i razvoj proizvoda.  Osim CAD funkcionalnosti za 3D konstruiranje, 3DEXPERIENCE platforma omogućuje integraciju svih procesa i podataka tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda u informacijsko okruženje s precizno definiranim ulogama i ovlastima korisnika, aplikacije za 3D konstruiranje, modeliranje i simulacije, kao i aplikacije za inteligentno upravljanje podatcima tj. pretraživanje i sistematizaciju podataka. 

DSC01136 DSC01167 DSC01180

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.