O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT) Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Hrvatska komora inženjera elektrotehnike, u suradnji s Bugarskom organizacijom inženjera organiziraju, 10. srpnja 2017.u prostorijama FERIT-a, 9. Međunarodni seminar o tehničkom obrazovanju i stručnoj realizaciji mladih inženjera.

Kroz predavanja stručnjaka i rasprave sudionika iz šest europskih zemalja: Bugarske, Hrvatske, Rumunjske, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, prezentirati će se razvoj studijskih programa, profesionalnu orijentaciju i razvoj karijere mladih Inženjera u navedenim zemljama, kao i razmjene iskustava o tim temama.

ferit

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.