O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER), 17. i  18. svibnja 2017. godine, održat će se Job Fair, najveći studentski sajam poslovau zajedničkoj organizaciji Centar karijera FER-a i studenata KSET‑a, članova studentske udruge Savez studenata FER-a.

Sajam će okupiti predstavnike 93 hrvatska i inozemna poduzeća iz 14 različitih industrija. Poslodavci će se studentima predstaviti na 38 polusatnih predavanja i preko 80 štandova na kojima će studenti moći pronaći zaposlenike tvrtki koji aktivno rade u području koje ih zanima te iz prve ruke saznati sve informacije o mogućnostima zaposlenja, prakse ili stažiranja. To znači da će ostvariti izravan kontakt s ljudima koji u ovom trenutku aktivno rade u 14 različitih grana industrije u Hrvatskoj i inozemstvu.

Job Fair je sajam otvorenog tipa, dostupan svim studentima, a oni koji nisu u mogućnosti doći na sajam, predavanja će moći pratiti uživo preko servisa YouTube:

U sklopu sajma otvorena je i baza životopisa u koju studenti mogu pohraniti svoje životopise, a koja će poslije sajma biti dostupna poduzećima sudionicima.

Više informacija o događaju, poslodavcima koji na njemu sudjeluju i rasporedu možete pronaći na internetskoj stranici Job Faira i Facebook stranici

Job-Fair-2017

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.