O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

U četvrtak, 27. listopada 2016. godine s početkom u 18 sati, održat će se prvo predavanje u sklopu 5. ciklusa Otvorenog četvrtka na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku. Na pitanje Kako promatrati jezični krajobraz? će odgovoriti izv. prof. dr. sc. Tanja Erdeljić-Gradečak i doc. dr. sc. Jadranka Zlomislić.

Otvoreni četvrtak zamišljen je kao javno predavanje, koje se na Filozofskom fakultetu održava svakoga posljednjeg četvrtka u mjesecu. Predavanja su namijenjena najširoj publici, zbog čega imaju popularno-znanstveni karakter. Predavanja drže profesori, asistenti, znanstveni novaci i studenti prediplomskog, diplomskog i doktorskog studija Filozofskoga fakulteta.

otvoreni-cetvrtak

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.