O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Temeljem Odluke o financiranju projekta HR.3.15-0051, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta odobrilo je bespovratna sredstva za provođenje projekta Izrada standarda zanimanja/kvalifikacija uz unaprjeđenje zdravstvenih studijskih programa.

Prijavitelj je Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu u partnerstvu sa Odjelom za zdravstvene studije Sveučilišta u Zadru, Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Osijeku, Zdravstvenim veleučilištem u Zagrebu, Visokom tehničkom školom u Bjelovaru, Fakultetom zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci, Studijem sestrinstva Sveučilišta u Dubrovniku, Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Splitu i Hrvatskom komorom medicinskih sestara kao i brojnim suradnicima. Odluka je donesena u postupku odabira projekata u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstva Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira nakon provedenog natječajnog postupka kao i odabira projekata. Provedba projekta započela je 1. srpnja 2015. godine i traje 15 mjeseci do 30. rujna 2016. godine.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.